Oradea

In cadrul acestui proiect, ce a prevazut extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare cu apa si canalizare menajera a 9 străzi din municipiu, incepand de la Calea Aradului, str. Moscovei, str. Bariţiu, str.Postăvarului şi zona Teatrului până la str. Enescu, Parcul Traian, str.Andrei Şaguna, str.George Coşbuc şi str.Pârâului, societatea noastra a folosit metoda cămăşuirii, o tehnologie japoneza ce ofera o garantie de 50 de ani pentru lucrari.

Metoda cămăşuirii se foloseşte în Europa de peste 25 de ani, fiind aplicata pentru prima data in Romania, pe 2,5 kilometri de conducte din orasul Oradea. Lucrările de reabilitare a canalizării se efectuează fără săpătură, în căminul de vizitare al reţelei de conducte se fixează un robot care construieşte o ţeavă nouă în interiorul celei vechi, prin căptuşirea acesteia cu un material PVC special.

Metoda prezintă mai multe avantaje, prin faptul că nu presupune nici un fel de inconvenient creat de distrugerea asfaltului, săparea în adâncime, zgomotul, afectarea vegetației existente (arbori), perturbarea traficului, durata întinsă de execuție etc.

Folosind aceasta metoda, societatea noastra a efectuat si pana la 60 de metri liniari pe zi, în timp ce prin săpăturile clasice se execută între 12 şi 14 metri pe zi. 

Relații Clienți
  • 004 0259 267 082
  • secretariatgavella@gmail.com
  • Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
  • 410605, Oradea, Calea Borsului nr 14B
Copyright 2022 Gavella